DOLAR 32,2465 0%
EURO 34,8553 0.44%
ALTIN 2.419,761,12
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A NAMAZ VAKTİ

Son dakika: İran’dan israile saldırı
91 okunma

Son dakika: İran’dan israile saldırı

Son dakika haberi:, Orta Doğu'da günlerdir devam eden yüksek tansiyon zirveye ulaştı. İsrail devlet televizyonu KANN'ın geçtiği bilgiye göre; İran, İsrail'e İHA saldırısı başlattı.

ABONE OL
13 Nisan 2024 23:49
Son dakika: İran’dan israile saldırı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika haberi: İran ve İsrail arasındaki yüksek gerilim, patlama noktasına ulaştı. İran’ın İsrail’e yönelik saldırılarının artmasıyla birlikte, savaşın başladığına dair haberler geliyor.

İsrail devlet televizyonu KANN, İran’ın yüzlerce kamikaze İHA ile İsrail’e saldırdığını duyurdu. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, İran tarafından fırlatılan çok sayıda insansız hava aracının İsrail’e doğru ilerlediğini belirtti.

İran Savunma Bakanlığı da bir açıklama yaparak, “hava sahasını veya topraklarını İsrail’e açan herkese karşılık vereceklerini” ifade etti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran saldırısına karşı hazırlıklı olduklarını ve savunma sistemlerinin aktif olduğunu vurguladı. Ayrıca, İsrail’in İran’a karşı güçlü bir şekilde cevap vereceğini belirtti ve ülkesinin “her türlü tehdide karşı savunacağını” söyledi.

Netanyahu, ABD, İngiltere, Fransa gibi birçok ülkenin İsrail’in yanında olduğunu da ifade ederek, kendilerine zarar verenlere karşı “kararlı bir şekilde yanıt vereceklerini” vurguladı..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP